Sean Connery, primul James Bond din istorie, a avut o dorință atipică înainte de a muri, informează Adevărul.ro.

Conform soției sale, actorul Sean Connery a decedat la vârsta de 90 de ani, pe 31 decembrie, în Bahamas. Acesta și-a dorit ca o parte din cenușa lui să ajungă în Scoția:

„Îl vom duce pe Sean în Scoţia, a fost ultima sa dorinţă", a confirmat ea pentru Scottish Mail on Sunday.”

„Când va fi posibil şi sigur să călătorim din nou, atunci familia se va întoarce în Scoţia cu el", a declarat Micheline Roquebrune, căsătorită cu starul din "James Bond" timp de 45 de ani

Sean Connery, primul James Bond din istorie,a murit în somn, înconjurat de familie. Actorul a cunoscut o lungă carieră în care a primit numeroase premii, între care un Oscar, două Bafta şi trei Globuri de Aur.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.