Mai multe vedete l-au susținut pe candidatul democrat Joe Biden în lupta pentru Casa Albă. Printre acestea se numără și Lady Gaga, care a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram după numărarea voturilor, relatează Digi24.

Celebra artistă și-a exprimat bucuria pe pagina sa de Instagram după ce Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale. Aceasta a postat un videoclip în care izbucnește în lacrimi de fericire:

„Sper că sărbătoriți cu toții. Sper că toate femeile din această țară știu că există o reală apreciere și o reală schimbare. Sper ca oamenii ale căror voci au fost suprimate de putere să știe că vocile lor au fost auzite. Sinceră să fiu, am rămas fără cuvinte. Este o zi foarte, foarte specială. O zi în care mulți oameni, care au simțit că trăim permanent într-o stare de teroare și agresiune, știu că s-a terminat. Acum începem să ne simțim calzi. Fie să ne reunim după toate acestea. Aveți grijă de voi! Fiți pașnici! Nu trebuie să strigăm în fața nimănui că Joe a câștigat. Nu este nevoie să fim nepoliticoși. A venit vremea pentru vindecare, pentru odihnă, pentru iubire. Oamenii au decis!", a fost mesajul transmis de Lady Gaga pe Instagram.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.