Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a postat un mesaj pe pagina sa de Twitter la 24 de ore după ce s-a făcut public anunțul conform căruia Donald Trump a pierdut alegerile, scrie CNN.

„Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal - nu ilegal - trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democrația prin transparență totală”, a scris ea pe contul său personal de Twitter.

Potrivit surselor citate, înainte de a posta acest mesaj, Melania a încercat să îl consoleze pe Donald Trump și să îl sfătuiască să își accepte public înfrângerea.

Contra-candidatul său, Joe Biden a adunat peste 270 de voturi electorale, numărul minim care să-i asigure alegerea. Trump a contestat însă acest rezultat și face acuzații de fraudă la vot, chiar dacă, potrivit Comisiei Electorale Federale, nu există dovezi în acest sens.

El a anunțat că echipa sa de campanie va merge începând de luni în instanță pentru a contesta numărarea voturilor pe care le consideră „ilegale”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.