Londra intră în lockdown, iar locuitorii săi au decis să profite la maximum de ultima zi de libertate. Aceștia au acaparat terasele din Oxford Street și magazinele de haine, informează Digi24.

Londonezii au ieşit la terasă, au cântat pe stradă şi au stat răbdători la cozi pentru a intra în magazine şi a-şi asigura stocul de haine pentru iarnă, înainte de lockdown.

„Vor şi ei să facă nişte cumpărături. Situaţia este diferită faţă de primul lockdown. Cred că oamenii erau mult mai anxioşi şi mult mai temători de ceea ce avea să vină", spune Ginny Burnett, proprietara unui magazin.

„Fac lucuri pe care nu cred că le voi mai putea face pentru un timp. De exemplu, mi-am făcut unghiile şi m-am tuns", afirmă o studentă.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2020 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.