Metropola Rio de Janeiro şi-a redeschis plajele şi continuă să ridice restricţiile menite să oprească răspândirea coronavirusului, în ciuda faptului că Brazilia a depășit 5,5 millioane de cazuri.

Localnicii pot închiria șezlonguri și umbrele de soare, pe plajă pot fi închiriate chioșcuri, se poate înota în mare, iar distanța socială trebuie respectată, informează Agerpres, citat de Digi24. Alte restricţii au fost relaxate, inclusiv cele care vizau ringurile de dans, care pot funcţiona acum respectând măsurile de siguranţă.

Primarul Marcelo Crivella a declarat că transmiterea coronavirusului este sub control şi că probabilitatea unui al doilea val este redusă, deși Brazilia a confirmat peste 5,5 milioane de infecţii cu coronavirus, al treilea cel mai mare număr din lume, iar peste 160.000 de oameni au murit.

Autorităţile statului Rio de Janeiro au raportat peste 119.000 de infecţii şi peste 12.000 de decese în oraş.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.