Joe Biden a ieșit în fața presei cu un discurs neobișnuit menit să blocheze planul lui Trump de a-și anunța victoria înaintea numărării voturilor. „Suntem pe cale să câștigăm”, a anunțat Biden, informează Digi24.

Cu câteva minute înainte ca Biden să își susțină discursul, Donald Trump a postat pe Twitter că va anunța că a câștigat alegerile înainte de numărarea tuturor voturilor. După declarația lui Biden, Trump a postat un nouă reacție pe pagina sa oficială spunând că democrații vor să fure alegerile, dar că nu îi va lăsa.

„Credem că suntem pe cale să câștigăm aceste alegeri. Avem încredere în rezultatul din Arizona, suntem încă în joc în Georgia, ne simțim bine în Wisconsin și Michigan, când se vor număra toate voturile vom câștiga Pennsylvania”, a spus Joe Biden, care a precizat că rezultatele se vor cunoaște cel mai devreme peste 24 de ore.

„Nu poate să spună Donald Trump că a câștigat, nici eu nu pot să spun, ăsta e rolul americanilor. Vă mulțumesc. Păstrați-vă credința, o să câștigăm!”, a spus candidatul democraților.

Citeste si:
Administrația Americană pentru Medicamente a autorizat terapia cu...
Administrația Americană...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.