Doi escroci din India au fost arestați după ce au vândut unui medic o lampă „fermecată”, cu ajutorul căreia acesta și-ar fi putut îndeplini dorințele, informează The Indian Express.

Laik Khan, un doctor din India, și-a achiziționat o lampă „fermecată” de la doi escroci, Ikramuddin și Anees, care promitea că va îndeplini dorințele sale. După ce medicul a observat că „Lampa lui Aladin” nu funcționează, a depus o plângere la poliție pentru a-și recăpăta banii.

Potrivit plângerii depuse, indivizii l-au convins pe doctor că lampa lui Aladin există și că în ea se află un geniu care îndeplinește dorințe. Ei au spus că valoare lămpii este de 25 de milioane de rupii (aprox. 330.000 dolari), dar sunt dispuși să o vândă cu „doar” 7 milioane (aprox. 93.000 dolari). Lampa era făcută din oțel, nu din aur, a mai arătat poliția.

Pentru a vinde lampa, cei doi escroci i-au pregătit doctorului o „ședință” de invocare a geniului din lampă, care s-a dovedit a fi falsă: unul dintre aceștia s-a deghizat într-un duh „magic”.

Ikramuddin și Anees au menționat și faptul că lampa nu trebuie folosită timp de doi ani, altfel se va întâmpla ceva rău cuiva din familia celui care o va folosi:

„În acest timp, fiul meu s-a îmbolnăvit și a fost internat la spital. Starea lui s-a agravat și a fost mutat la alt spital. Cei doi mi-au spus că l-au blestemat și că dacă nu le dau 5 milioane de rupii vor folosi magia neagră și asupra celorlalți membri ai familiei. Mă țineau într-o tensiune continuă, eram complet sub controlul lor”, a declarat dr. Khan.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.