Un bărbat din Florida a fost atacat de un leopard după ce și-a dorit „o experiență completă” cu acesta și a plătit 150 de dolari pentru a intra în cușca sa, informează CBS News.

Dwight Turner, în vârstă de 50 de ani, i-a cerut lui Michael Poggi, proprietarul leopardului, să îl lase să intre în cușcă pentru a face poze și a se juca cu animalul în schimbul a 150 de dolari. Acesta a acceptat oferta, însă în momentul în care a deschis poarta, animalul sălbatic l-a atacat pe Dwight, mușcându-l de cap și de ureche. Rănile au fost atât de severe încât bărbatul a rămas fără scalp şi fără o jumătate de ureche şi a avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

O organizaţie guvernamentală l-a acuzat pe proprietarul animalului de deţinere de animale în condiţii improprii şi de faptul că a permis contactul unei persoane cu un animal extrem de periculos.

Dwight Turner, în vârstă de 50 de ani, care a fost grav rănit de leopard, a spus că nu-l va da în judecată pe proprietar.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2020 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.