Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că nu va impune carantină, în ciuda creşterii drastice a cazurilor de contaminare cu SARS-CoV-2 din ultimele săptămâni, informează Agerpres, citat de Digi24.

„Noi înţelegem perfect cum trebuie să acţionăm şi de aceea nu vom institui măsuri total restrictive şi o aşa-zisă carantină naţională sub care economia şi activităţile comerciale sunt practic oprite", a declarat Vladimir Putin.

„În pofida unei situaţii epidemiologice dificile, suntem pregătiţi mult mai bine să lucrăm în condiţiile impuse de această epidemie", a adăugat preşedintele rus.

Putin consideră că în caz de necesitate, fiecare oraș sau regiune poate lua propriile măsuri „pentru a proteja la maximum securitatea oamenilor", menţinând în acelaşi timp „activităţile întreprinderilor".

În acelaşi timp, președintele Rusiei a declarat că vaccinurile experimentale ruseşti împotriva COVID-19 sunt eficiente şi că speră ca Rusia să înceapă vaccinarea în masă până la sfârşitul anului.

Ţara este a patra în lume ca număr de cazuri înregistrate, cu un total de 1.581.693 contaminări şi 27.301 morţi.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2020 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.