Aproximativ 200 de câini au fost salvați dintr-un abator din Coreea de Sud de către o asociație care luptă pentru drepturile animalelor din întreaga lume.

Asociația Humane Society International (HSI) s-a sesizat în legătură cu un abator unde erau închiși 170 de câini din rasele Golden Retriver, Terrier, Labrador sau Mastiff, informează ABC News. Reprezentanții asociației au zburat din Statele Unite ale Americii până în Coreea de Sud, unde au stat în carantină două săptămâni, pentru a reuși să salveze viețile animalelor din abator.

„Deși cei mai mulți oameni din Coreea de Sud nu consumă în mod regulat carne de câine și am primit sprijin pentru a putea salva animalele, există în continuare astfel de abatoare pe tot teritoriul tării în care patrupedele sunt supuse unor chinuri enorme,” a declarat Kelly O’Meara, vicepreședinte al asociației.

Câinii salvați vor ajunge în adăposturi, vor fi deparazitați și vaccinați pentru a putea fi dați spre adopție.

„Toți câinii vor fi evaluați, vor primi tratamentul veterinar necesar și vor avea adăposturi calde cu hrană hrănitoare pentru prima dată în viața lor”, a mai spus reprezentantul HSI.

HSI a închis definitiv până în acest moment 17 ferme în care animalele nu erau tratate corespunzător.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.