Actorul american de Oscar Jeff Bridges a dezvăluit pe pagina sa personală de Twitter că suferă de limfom! Acesta a declarat că „prognosticul său este bun”, deși boala este foarte gravă.

Într-un mesaj postat pe pagina sa personală de Twitter, Bridges anunță că suferă de cancer și că a început deja tratamentul, conform BBC News.

Sursă foto: Joe Seer/Shutterstock

Jeff Bridges, în vârstă de 70 de ani, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2010, pentru rolul cântărețului alcoolic din filmul Crazy Heart. Acesta este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile din The Last Picture Show, The Contender și Starman, precum și pentru filmul The Big Lebowski din 1998, unde joacă rolul lui „The Dude”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.