Angajatul unei grădini zoologice din China a fost atacat și sfâșiat de urși chiar în fața turiștilor. Zona cu animale sălbatice a fost închisă după incident.

Tragicul incident în urma căruia a rezultat moartea unui angajat a avut loc sâmbătă, la Shanghai Wildlife Park, în zona cu animale sălbatice, relatează BBC. Turiștii au filmat momentul, iar în videoclip se pot observa mai mulți urși adunați într-un singur loc și se pot auzi țipetele celor care au fost la fața locului „E cineva acolo!”

Conducerea Shanghai Wildlife Park și-a exprimat regretul pentru tragedia petrecută și și-a cerut iertare față de clienți într-un mesaj public postat pe site-ul lor oficial. Aceștia au promis că vor îmbunătăți securitatea grădinii zoologice și că vor investiga atacul urșilor.

Astfel de accidente sunt foarte rar întâlnite în grădinile zoologice din China, însă atacurile animalelor sălbatice nu sunt neobișnuite, mai ales în rândul turiștilor care nu respectă regulile.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2020 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.