În apropierea aeroportului Los Angeles (LAX) a fost depistată o persoană care zbura printre avioane a doua oară în ultimele luni. De această dată, bărbatul a atins 1.800 de metri înălțime, relatează BBC.

Echipajul unei aeronave China Airlines a anunțat că a văzut miercuri o persoană care zbura la o altitudine de aproximativ 1.800 de metri înălțime la nord de aeroportul LAX, folosindu-se de un jetpack, conform Administrației Aeronautice Federale.

FBI analizează acest incident, dar și pe cel petrecut în urmă cu o lună, atunci când piloții a două aeronave au raportat prezența unui om cu un jetpack în apropierea aeroportului din Los Angeles, la o înălțime de peste 900 de metri.

Inventatorii din toată lumea au construit numeroase jetpack-uri în ultimii 10 ani, iar un bărbat din Brighton (Marea Britanie) a doborât recent recordul de viteză pentru un astfel de dispozitiv, atingând viteza de 137 km/oră.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.