Un român condamnat în Spania pentru prostituție a trecut printr-o pedeapsă mai gravă decât cea pronunțată în instanța de judecată în momentul în care s-a întâlnit în curtea închisorii cu un deținut închis pentru crimă.

În curtea închisorii Brians 2, din Sant Esteve Sesrovires, lângă Barcelona, un român a fost înjughiat de 29 de ori de un alt deținut, în vârstă de 37 de ani, închis pentru crimă și jaf, conform El Pais. Camerele de supraveghere au surprins întregul moment.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 19:20, atunci când românul a fost înjughiat în piept și în gât, agresorul dorind în mod evident să îl ucidă. Anchetatorii suspectează că a fost o crimă premeditată, în scop de răzbunare și pedepsire „exemplară” a bărbatului care a exploatat sexual minori.

Românul de 32 de ani era un proxenet care ispășea o pedeapsă pentru exploatarea sexuală a minorilor și a persoanelor cu dizabilități, precum și pentru violență. Acesta fusese condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a obligat o minoră să se prostitueze într-un apartament din Barcelona.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2020 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.