O româncă stabilită în Spania a fost condamnată definitiv la 6 luni de închisoare și la plata unor despăgubiri morale pentru că „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei, fotografiind-o în pat cu acesta.

Curtea Supremă a confirmat pedeapsa pronunțată inițial de Tribunalul Provincial Tarragona și, în același timp, l-a condamnat și pe bărbat la aceeași pedeapsă pentru tratament degradant, victimă fiind, de asemenea, amanta lui, scrie presa locală.

Această poveste a început la finalul anului 2012, atunci când bărbatul de origine spaniolă și-a cunoscut amanta la biserică, aceasta fiind tot de naționalitate română. Relația lor secretă a durat aproximativ un an, până când bărbatul a hotărât să o aducă pe noua sa parteneră în casa soției sale. În timp ce aceștia se aflau în pat, nevasta a apărut pe neașteptate, i-a lovit pe cei doi și i-a fotografiat.

Femeia furioasă, l-a obligat pe soțul ei să își fotografieze amanta dezbrăcată, pentru ca mai apoi să o dea afară din casă fără haine și să o amenințe folosindu-se de fotografiile făcute.

Umilită și agresată, amanta a făcut plângere împotriva celor doi, iar toată povestea s-a încheiat abia acum. Pe lângă cele 6 luni de închisoare, aceștia trebuie să plătească daune morale în valoare de 600 de euro.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2020 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.