Acum 8 luni un tânăr român a fost dat dispărut în Germania, iar anchetatorii înclină tot mai mult spre varianta unei crime. Aceștia oferă recompensă de 10.000€ pentru găsirea bărbatului.

Constantin Popa, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost dat dispărut în urmă cu 8 luni în Germania. Conform presei locale, acesta a fost văzut ultima dată pe 31 ianuarie 2020. Pe data de 6 februarie, lucrurile sale personale au fost găsite în zona Günz, printre care și un ghiozdan trasparent cu garnituri galbene, a cărui fotografie a fost distribuită de poliție.

Departamentul de investigații criminale din Neu-Ulm oferă o recompensă de 10.000 de euro persoanei sau persoanelor care furnizează indicii care vor duce la „elucidarea crimei sau reținerea făptuitorului”. Aceste informații pot fi furnizate la telefon 0731 8013-620, linie înființată special pentru acest caz.

Totodată, criminaliștii din Neu-Ulm au oferit publicității și un apel în limba română:

Pentru informatii care duc la clarificarea faptei sau arestarea faptuitorului, se ofera o recompensa in valoare de 10.000 Euro. Informatiile corespunzatoare/referitoare la acest caz va rugam sa va adresati la Politia Criminalistica din Neu-Ulm, grup de investigare pe nume „Rucksack“, la numarul de telefon 0731/8013-620 sau la orice sectie de Politie.”


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.