Tom Parker, cântărețul britanic în vârstă de 32 de ani, care a făcut parte din formația „The Wanted” a dezvăluit că suferă de o tumoare cerebrală și că se află în stadiul terminal.

Artistul în vârstă de 32 de ani și-a anunțat fanii într-o postare pe pagina sa oficială de Instagram că suferă de o tumoare cerebrală de gradul patru și că se află sub tratament: Cu toții suntem absolut distruși, dar vom lupta cu asta până la capăt. Nu vrem tristețe, ci doar dragostea și gânduri bune... Vom încerca toate opțiunile de tratament disponibile”, relatează CNN.

Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, Parker și soția sa, Kelsey Hardwick au spus că medicii i-au informat că tumoarea se încadrează în „cel mai rău scenariu”, tânărul fiind în stadiul terminal.

Timpul mediu de supraviețuire pentru pacienții cu glioblastom de gradul patru, tipul de tumoare cu care a fost diagnosticat celebrul cântăreț, este cuprins între un an și 18 luni, potrivit organizației non-profit britanice The Brain Tumor Charity.

Tom Parker a spus că s-a dus la spital după ce a suferit două crize vara aceasta. Acesta a declarat pentru OK!: „Au tras perdeaua în jurul patului meu și mi-au spus: Ai o tumoare pe creier. Tot ce mi-a venit în gând atunci a fost: La dracu! Am fost în stare de șoc. Este glioblastom în faza a patra și au spus că este terminal. A fost foarte mult pentru mine... Încă nu am procesat toate implicațiile."


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.