Un zgârie-nori cu 33 de etaje și peste 100 de apartamente a ars în orașul Ulsan din Coreea de Sud. Cauza incendiului nu a fost găsită până în acest moment, însă martorii consideră că a pornit de la materialul izolator folosit în construcția clădirii.

Flăcările au izbucnit din partea inferioară a clădirii și s-au extins rapid, alimentate de vântul puternic. Cauza nu este cunoscută încă, însă martorii consideră că incendiul a fost provocat de materialul izolator folosit în construcția clădirii.

Zeci de oameni s-au refugiat pe acoperiș, de unde au fost salvați cu elicopterele. Aproximativ 80 de persoane au ajuns la spital din cauza inhalării fumului.

Zeci de pompieri și autospeciale au fost mobilizate pentru stingerea incendiului, care s-a extins până la un mall aflat în apropiere. Conform BBC, vineri dimineață focul încă nu era complet stins.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.