Rusia a evacuat peste 2000 de persoane din mai multe sate din sud-estul Moscovei, din cauza unor explozii de la un depozit de muniții. Explozia a fost declanșată de un incendiu de vegetație.

Aproximativ 400 de pompieri s-au luptat miercuri spre joi cu flăcările produse de incendiul de vegetație din sud-estul Moscovei. Ministerul pentru situații de urgență a declarat că a evacuat circa 2.300 de locuitori din mai multe sate pe o rază de 5 km, iar drumurile din apropiere au fost închise. Din fericire nu a existat niciun deces, însă 5 persoane au fost rănite, conform The Guardian.

În depozit se aflau 75.000 de tone de muniție, iar autoritățile au deschis o anchetă penală cu privire la potențialele încălcări ale normelor privind manipularea muniției.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2020 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.