Oamenii de știință ai organizației OCEARCH au capturat un rechin din specia Marele Alb în vârstă de 50 de ani ce cântărește peste 1,6 tone și măsoară aproximativ 5,5 metri lungime.

Cercetătorii organizației OCEARCH au capturat cel mai mare exemplar de rechin din specia Marele Alb și i-au pus numele Nukumi. Rechinul este o femelă în vârstă de 50 de ani, ce cântărește 1,6 tone și măsoară în lungime aproximativ 5,5 metri, conform CNN.

Organizația OCEARCH a marcat până în prezent sute de rechini, delfini, foci și alte animale ale oceanelor în scop științific, însă Nukumi este cel mai mare de până acum.

Rechinii din specia Marele Alb sunt cei mai mari pești de pradă din lume. În ciuda reputației de prădători, World Wide Fund for Nature (WWF) au descoperit faptul că specia este vulnerabilă și numărul exemplarelor este într-o continuă scădere.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.