După ce o vidră și-a pierdut partenera, angajații unui sanctuar pentru animale au creat un site de matrimoniale pentru a o ajuta să își găsească o nouă pereche și au reușit!

Harris, o vidră asiatică în vârstă de 10 ani, aflată în Sanctuarul Cornish Seal din Anglia, și-a pierdut partenera, Apricot, după ce aceasta a murit la vârsta de 16 ani. Pentru a-l ajuta pe Harris să treacă peste această pierdere, angajații sanctuarului au creat site-ul matrimonial „Fishing for Love” în speranța că îi vor găsi o nouă parteneră.

Aceștia au folosit fotografia lui Harris și au menționat în descrierea profilului său: „Sunt foarte atent, îmi plac îmbrățișările și sunt un foarte bun ascultător”.

Harris a ajuns în sanctuar în anul 2016, după ce a fost respins de familia sa aflată la grădina zoologică Welsh Mountain.

Angajatele sanctuarului folosesc cuvinte foarte frumoase la adresa fostei relații dintre Harris și Apricot: „Harris a fost un partener foarte iubitor pentru Apricot, iar când aceasta a murit, el a fost cu adevărat devastat.”, informează CNN.

Citeste si:
10+ cupluri care demonstrează că dragostea adevărată nu are limite
Potrivire perfectă: 10+...

Datorită faptului că vidrele trăiesc în pereche, iar Harris a fost un partener iubitor, angajații sanctuarului au decis că merită o a doua șansă în iubire folosind site-ul matrimonial. Din fericire, acesta și-a găsit repede o nouă parteneră, numită Pumpkin, aflată într-un sanctuar din Scarborough, care asemenea lui Harris, își pierduse partenerul cu puțin timp în urmă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.