Bill Stepien, managerul de campanie al preşedintelui american Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, devenind cel mai recent membru diagnosticat al anturajului preşedintelui, potrivit mass-media din Statele Unite.

Informaţia, anunţată mai întâi de Politico şi apoi confirmată de campanie, vine la câteva ore după ce Trump însuşi a fost dus la spital, infectat cu noul coronavirus.

Stepien a călătorit spre şi de la Cleveland cu Trump şi o altă consilieră, Hope Hicks, de asemenea diagnosticată cu coronavirus, pentru dezbaterea prezidenţială de marţi, potrivit Politico.

El a fost de asemenea luni la Casa Albă cu preşedintele.

Barack Obama a transmis un mesaj pe Facebook soților Trump, dar și tuturor celor afectați de coronavirus din întreaga țară.

Michelle și cu mine sperăm că președintele, Prima Doamnă și toți cei afectați de coronavirus din întreaga țară primesc îngrijirea de care au nevoie și sunt pe calea spre însănătoșire grabnică. Evident, suntem în mijlocul unei mari bătălii politice în acest moment, și în timp ce sunt multe în joc, să ne amintim că toți suntem americani. Suntem toți ființe umane. Și vrem ca toți să fie sănătoși, indiferent de partid”, a scris Barack Obama pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.