Un român stabilit în Italia a încercat să jefuiască o gelaterie și s-a deghizat în Spiderman pentru a face asta. Lucrurile n-au mers, însă, conform planului.

Incidentul a avut loc în Roma, în zona Garbatella, în noaptea de 26 spre 27 iulie. Românul deghizat în Omul Păianjen a intrat în gelaterie, cu intenția de a o jefui.

Acesta l-a amenințat pe proprietar cu un cuțit și i-a cerut încasările, însă acesta din urmă a refuzat să îi dea banii. Mai mult, proprietarul chiar a reușit să îl imobilizeze pe jefuitor.

Carabinierii au ajuns la fața locului, iar atunci românul a încercat să se elibereze și l-a înjunghiat de două ori pe patron.

Tâlharul a reușit să fugă, însă un alt echipaj de poliție ce patrula l-a remarcat și a pornit în urmărire.

Bărbatul a reușit să mai rănească alți doi polițiști, iar într-un final a fost prins. Pentru că acesta era deja în atenția autorităților pentru trafic de droguri, a ajuns în arest.

Cei doi polițiști răniți au ieșit șifonați din întâlnirea cu Spiderman: unul s-a ales cu o mână ruptă, iar alțul are umărul dislocat și răni la un picior.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iulie 2020 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.