Michael Todd Hill, un bărbat în vârstă de 52 de ani din Carolina de Nord, care a câștigat în urmă cu trei ani 10 milioane de dolari la loterie, este acum în închisoare, acuzat că a ucis o femeie al cărei cadavru a fost găsit într-o cameră de hotel.

Potrivit polițiștilor, victima, Keonna Graham, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită decedată, luni, în jurul orei 11:30, în camera unui hotel din orașul Shallotte, Carolina de Nord.

În dimineața zilei de marți, autoritățile l-au găsit pe Michael Todd Hill și l-au arestat, la aproximativ 55 de kilometri distanță de locul crimei. Bărbatul se află acum în spatele gratiilor.

Poliția nu a mai oferit alte detalii despre presupusa crimă.

Sursă foto: Shallotte Police Department

Managerul hotelului unde a avut loc presupusa crimă, Vee Patel, a declarat că Michael Todd Hill s-a cazat duminică la hotel, singur. Niciun angajat nu ar fi văzut victima.

Hill trebuia să elibereze camera, luni, la ora 11. Pentru că asta nu s-a întâmplat, menajera a bătut de mai multe ori la ușă. Pentru că nu a primit niciun răspuns, aceasta a intrat în cameră și a găsit cadavrul fetei în vârstă de 23 de ani.

Graham a fost angajată pe post de gardian la o închisoare din Burgaw, Carolina de Nord, iar înainte de asta a lucrat cu persoane cu dizabilități într-un centru local de reabilitare, potrivit People.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.