Oficialii mexicani au descoperit un avion de mici dimensiuni care venea din America de Sud. Aeronava a luat foc în urma unei aterizări ilegale în Peninsula Yucatan. Cel mai probabil, transporta sute de kilograme de droguri.

În apropiere, oficialii militari au găsit şi un camion care transporta cocaină, ambalată în 13 colete care cântăreau fiecare în jur de 30 de kilograme şi, cel mai probabil, fuseseră transportate cu avionul, potrivit Reuters

Cu o valoare estimată la peste 4,9 milioane de dolari americani, este o pierdere „semnificativă” pentru organizaţiile criminale implicate, se arată într-o declaraţie a armatei mexicane.

Postul de televiziune Milenio, care a difuzat imagini cu avionul pe jumătate ars pe o autostradă înconjurată de vegetație densă, a raportat că aeronava a sosit din Maracaibo, Venezuela.

Avionul a aterizat în statul Quintana Roo, unde se găsesc stațiuni populare pe plajă, cum ar fi Cancun. Camionul a fost găsit în apropiere.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.