Un patron francez a recurs la o metodă de protest extrem după ce compania de asigurări a refuzat să îl despăgubească.

Bărbatul este proprietarul unei afaceri din domeniul planificărilor de nunți, iar acum a recurs la un gest extrem. Acesta s-a legat cu lanțuri în fața companiei de asigurări, din Poitiers, pentru a protesta cu privire la refuzul firmei de a-l despăgubi.

Martial Leotard stă pe marginea drumului, în fața sediului companiei de asigurări. Acesta spune că asigurătorul a refuzat să îl compenseze pe fondul situației generate de Covid-19, deoarece aceasta a fost o pandemie și nu o epidemie, doar cea din urmă fiind acoperită de clauzele contractuale.

Leotard are o pancartă pe care scrie ”moartea afacerilor mici” și spune că ar putea intra și în greva foamei.

”Din aprilie, doar pierdem bani”, a declarat acesta pentru Reuters, conform nationalpost.com.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Compania de asigurări spune că omul de afaceri nu se califică pentru despăgubiri conform poliței sale. ”Riscul de pandemie nu este acoperit în această poliță”, a declarat Stephane Desert, CEO al La Mutuelle de Poitiers Assurance. ”Condițiile noastre contractuale sunt clare”, a mai adăugat acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.