Un patron francez a recurs la o metodă de protest extrem după ce compania de asigurări a refuzat să îl despăgubească.

Bărbatul este proprietarul unei afaceri din domeniul planificărilor de nunți, iar acum a recurs la un gest extrem. Acesta s-a legat cu lanțuri în fața companiei de asigurări, din Poitiers, pentru a protesta cu privire la refuzul firmei de a-l despăgubi.

Martial Leotard stă pe marginea drumului, în fața sediului companiei de asigurări. Acesta spune că asigurătorul a refuzat să îl compenseze pe fondul situației generate de Covid-19, deoarece aceasta a fost o pandemie și nu o epidemie, doar cea din urmă fiind acoperită de clauzele contractuale.

Leotard are o pancartă pe care scrie ”moartea afacerilor mici” și spune că ar putea intra și în greva foamei.

”Din aprilie, doar pierdem bani”, a declarat acesta pentru Reuters, conform nationalpost.com.

Compania de asigurări spune că omul de afaceri nu se califică pentru despăgubiri conform poliței sale. ”Riscul de pandemie nu este acoperit în această poliță”, a declarat Stephane Desert, CEO al La Mutuelle de Poitiers Assurance. ”Condițiile noastre contractuale sunt clare”, a mai adăugat acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.