Amy Louise Thorpe, care era însărcinată în 15 săptămâni, a fost găsită fără suflare în patul său, în Invercargill, Noua Zeelandă.

Femeia în vârstă de 34 de ani suferise o criză epileptică, iar ancheta dechisă în acest caz dovedește că femeia consuma aproximativ doi litri de Coca-Cola și 500 ml de băuturi energizante în fiecare zi.

De asemenea, apropiații femeii susțin că aceasta era dependentă de băuturile răcoritoare și că avea mereu crize de epilepsie, anxietate și depresie.

Potrivit medicului legist, David Robinson, care s-a ocupat de acest caz, Thorpe a fost fumătoare înrâită și ajungea să consume aproape 80 de grame de tutun pe săptămână.

Conform anchetei, Thorpe ar fi refuzat să facă teste suplimentare sau să-și schimbe medicația.

Moartea lui Thorpe nu este singurul caz important din Noua Zeelandă legat de consumul de băuturi răcoritoare.

În 2010, Natasha Harris, în vârstă de 30 de ani, a murit în urma unui atac de cord, iar medicul legist care s-a ocupat de cazul ei a descoperit că aceasta consuma aproximativ opt litri de Coca-Cola pe zi, potrivit news.com.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.