Un locuitor al orașului Richmond, SUA, a fost arestat luni după-amiază după ce a fost acuzat de ucidere și canibalizare a propriei bunici.

Suspectul, identificat drept Dwayne Wallick, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat puțin după ora 14:00, luni, după ce ofițerii din Richmond l-au prins în flagrant în timp ce își mânca bunica de 90 de ani, Ruby Wallick.

Polițiștii nu sunt siguri de motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la asemenea gest și au continuat să investigheze, potrivit eastbaytimes.com

Luni după-amiază, autoritățile au răspuns la un apel 911 prin care au fost alertați că o femeie zace într-o baltă de sânge, cu un bărbat lângă ea, într-o zonă rezidențială liniștită din Richmond, în apropiere de Hilltop Plaza. Când au intrat în casă, polițiștii l-au găsit pe Dwayne Wallick stând deasupra bunicii sale și canibalizând-o.

Ofițerii i-au ordonat lui Wallick să se oprească, dar el i-a ignorat și a continuat actul de canibalism. Ulterior, polițiștii au folosit un pistol cu electroșocuri asupra lui pentru a-l putea încătușa și aresta.

Wallick a fost transferat într-un spital, unde este tratat pentru leziuni fizice nespecificate. Investigatorii cred că bărbatul se afla sub influența drogurilor în momentul crimei.

Ruby Wallick a fost declarată decedată, dar cauza exactă a morții nu a fost făcută publică. Poliția trebuie să predea cazul procurorului districtual și să ceară ca acuzațiile de crimă să fie înaintate împotriva lui Dwayne Wallick.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.