O femeie din Statele Unite s-a gândit că ar fi o idee bună să lovească cu pumnii un polițist, doar că a fost făcută knockout de un altul.

Violențele din Statele Unite, apărute ca urmare a uciderii de către polițiști a unui bărbat de culoare, George Floyd, continuă să escaladeze. Protestele s-au transformar în revolte, iar gesturile extreme nu contenesc.

Cel mai recent episod arată o femeie care ia la bătaie un polițist, dar este trimisă rapid la pământ de un al doilea agent.

Femeia se ceartă cu un polițist, iar când acesta încearcă să o apuce de mână, aceasta îl lovește în față. Polițistul nu reacționează la lovitură și situația ar fi putut să rămână chiar așa, având în vedere cum decurgeau lucrurile.

Din păcate pentru femeie, aceasta se gândește că ar fi o idee bună să mai dea un pumn, iar imediat după acesta, primește și ea, la rândul său, un pumn în plină figură ce o trimite rapid la pământ.

Woman punches a cop and gets knocked out by another cop in Maryland from r/instantkarma


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Mai 2020 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.