Prima plajă din Spania se redeschide, iar pentru a preveni răspândirea coronavirusului, au fost luate o serie de măsuri restrictive.

Autoritățile din El Rosario, Insulele Canare, ce aparțin de Spania, au luat decizia de a deschide o primă plajă pentru amatorii de stat la soare.

Totuși, accesul pe plajă va fi mult mai restrictiv ca în trecut, astfel că cei care vor vrea să meargă să se bronzeze trebuie să își facă programare online în avans. De asemenea, plaja este deschisă doar la anumite ore și un număr limitat de persoane pot merge în același timp acolo.

Decizia face parte din al doilea pas de relaxare a măsurilor de carantină. Astfel, localnicii doritori de a merge la plajă vor putea descărca o aplicație pentru telefon, prin care să își facă o programare pentru ”sesiunea de bronzat.”

Plaja va fi închisă între orele 10:00 și 11:00, iar apoi între 14:00 și 15:00.

De asemenea, și capacitatea maximă a fost redusă drastic. În mod normal, aici ar fi putut veni cam 5.000 de persoane, însă acum vor putea merge doar 686 de persoane la plajă, astfel încât să se respecte regulile de distanțare socială, arată libertatea.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Mai 2020 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.