Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, s-a vindecat de coronavirus. Acesta a acordat un interviu presei, în care a discutat despre cum se simte boala.

Ben Wallace, ministrul Apărării din Regatul Unit, a scăpat de coronavirus și spune, destul de sincer, că ”e groaznic ca naiba.”

Ministrul a explicat că virusul l-a secat de energie și că i-a curmat voința de a mai face orice cât a fost bolnav. De asemenea, Wallace spune că a rămas și fără miros și gust pentru câteva zile.

Ben Wallace nu s-a sfiit să spună că infecția a fost destul de greu de suportat, cu toate că boala în sine nu a fost severă.

”Nu am avut o formă severă a bolii, dar te afectează mult la nivel mental, deoarece vine, trece, vine iarăși, se manifestă în valuri”, spune Wallace, care a luat coronavirus la final de martie. ”Am stat în apartamentul meu din Londra timp de 8 zile și mi-am pierdut simțurile mirosului și gustului, iar pe lângă asta, m-am simțit secat de energie.”

”Într-un final, a dispărut, iar ulterior mi-am luat mai multe măsuri de precauție și m-am putut întoarce și la birou”, a mai afirmat ministrul, conform nytimes.com,


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.