Un barbat si-a omorat in bataie copilul de doar 6 ani, dupa ce acesta din urma i-a aruncat biletul la pariuri.

Barbatul, pe nume Bamidele Olajide, din Lagos, Nigeria, a fost arestat de autoritati dupa ce si-a omorat in bataie copilul in varsta de doar 6 ani. Acesta ar fi comis fapta odioasa dintr-un motiv absurd: pentru ca micutul i-ar fi aruncat biletul la pariuri.

Conform presei locale, copilul a aruncat biletul care era castigator, in vreme ce tatal sau dormea. Atunci cand s-a trezit si nu a mai gasit biletul, manat de furie, barbatul a rabufnit si si-a batut copilul pana l-a ucis.

Ajuns in fata anchetatorilor, barbatul a incercat sa isi justifice fapta si a prezentat si o alta versiune a faptelor. Acesta susitne ca situatia economica precara a Nigeriei l-a constrans sa joace la pariuri.

”Nu a fost intentionat. L-am batut de suparare ca a pierdut biletul. El a fugit afara si a cazut pe scari. A cazut pe podea si s-a lovit la cap. Regret mult actiunile mele si as fi vrut sa nu se intample asa ceva”, a declarat acesta dupa ce a fost arestat, conform mediafax.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Martie 2020 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.