Barbatul, Abdullah Mohammad, traieste impreuna cu familia lui intr-o zona de razboi. Acesta a reusit sa-si faca fiica sa rada de fiecare data cand au loc lovituri aeriene, pentru a o feri de traumele evenimentelor, scrie Digi 24 care citeaza BBC.

Barbatul din Siria povesteste ca a inceput sa o fereasca de adevarul zgomotelor de bomba, spunandu-i ca sunt niste copii care se joaca cu artificii si sa nu se gandeasca nicio clipa la avioane de lupta.

O astfel de reactie, cand fetita rade dupa ce pe fundal se aude o bomda explodand, a fost surprins de barbat, viralizandu-se in scurt timp. Decizia a fost luata dupa ce tatal si-a dat seama ca fata se speria si a decis sa ii spuna ca niste copii aprind niste artificii, spunandu-i ca zgomotele puternice pot fi si amuzante.

Abdullah a declarat ca a incercat sa-si pastreze calmul de fiecare data cand se auzeau bombardamentele si sa para fericit, pentru ca si fiica sa sa se simta la fel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.