Armata chineza va trimite 1.400 de cadre medicale ale fortelor armate pentru a trata pacientii la noul spital construit in orasul Wuhan, focarul epidemiei de coronavirus, a informat duminica agentia de presa chineza Xinhua, relateaza dpa.

Incepand de saptamana viitoare, personal al Armatei de Eliberare a Poporului si universitatilor armatei si fortelor aeriene si navale va fi repartizat la Spitalul Huoshenshan, unde sunt internati pacienti infectati cu coronavirus, a precizat Xinhua.

De asemenea, la noul spital, cu o capacitate de 1.000 de paturi, au fost alocati experti in domeniul prevenirii si controlului epidemiilor, a mentionat sursa citata.

Autoritatile chineze au anuntat duminica ca numarul deceselor confirmate provocate de coronavirus in China a ajuns la 304 morti. Totodata, Filipine a anuntat duminica primul deces in afara Chinei a unei persoane infectate cu noul coronavirus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.