Un cuplu si-a oficiat ceremonia de nunta in Filipine, in timp ce in apropiere de nunta lor un vulcan erupea si imprastia cenusa intunecand cerul, scrie CNN

Chino si Kat Vaflor isi faceau juramintele de nunta, avand evenimentul organizat la doar 16 kilometri departare de vulcanul Taal. In timpul ceremoniei acesta a inceput sa erupa, momentul fiind surprins de fotograful evenimentului. Pe fundal se vede cum cerul este acoperit de cenusa si cum se intuneca.

Randolf Evan, fotograful cuplului, a spus pentru aceeasi sursa ca "Eram extrem de emotionati, pentru ca pe masura ce lucram verificam social media pentru actualizari despre stire. Aveam cunostinta despre avertismente si modul in care evenimentul evolua in timp real."

Barbatul a mai spus ca se facuse discret un plan pentru a se actiona la nevoie si ca toti invitatii au fost foarte calmi in timpul ceremoniei.

Institutul de Vulcanologie si Seismologie din FIlipine a raportat ca vulcanul a avut o „escaladare rapida” în activitatea sa vulcanica.

Eruptia ar fi generat nori de cenusa pana la 9 mile deasupra craterului. Mai multe orasele din vecinatate au fost evacuate, dupa ce s-a lansat o alerta ca exista posibilitatea sa erupa si lava pe parcursul urmatoarelor zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.