Un pui de koala care a fost nascut  la o gradina zoologica din Florida, la inceputul saptamanii, a fost numit Hope (n.r. speranta), ca un simbol al increderii, in ceea ce priveste incendiile din Australia, care inca nu au incetat.

Micutul animal este primul din specia sa care s-a nascut si a supravietuit la Gradina Zoologica din Miami, in mai mult de 28 de ani, noteaza Uniland.

Desi nasterea a avut loc in mai anul trecut, de-abia luna aceasta a ajuns sa iasa din marsupiul mamei.

Reprezentantii gradinii zoologice au insotit inregistrarea video cu un mesaj: "Pentru a treia oara in istoria gradinii zoologice si pentru prima oara in 28 de ani, un koala a fost nascut aici!"

In inregistrare se vede cum acesta sta in marsupiul mamei si cum se cuibareste in bratele acesteia.

Intr-o alta postare pe Facebook se explica faptul ca o femela koala are o sarcina scurta, dar in mod normal aceasta isi mai poarta puiul in "sac". Dupa momentul nasterii, puiul iase complet din punga dupa ceva vreme, scrie Wikipedia. Primele sase luni de viata sunt cele mai importanta in cresterea si dezvoltarea puiului.

Micutul animal a fost numit Hope, ca raspuns la flacarile care au devastat Australia si care au dus la pierderea a multor specii de fauna si flora. Ursii koala au fost cei mai afectati, in randul lor inregistrandu-se cele mai multe victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.