Personalul unui centru de ingrijiri medicale din Marea Britanie care a solicitat o vizionare in avans a celui mai recent film din saga ''Star Wars'' pentru un fan al seriei care sufera de o boala incurabila si-a exprimat recunostinta dupa ce Disney a confirmat ca proiectia va avea loc, relateaza vineri Press Association.

Centrul Rowans Hospice situat in apropiere de orasul Portsmouth din comitatul Hampshire, a lansat un apel pe Twitter pentru unul dintre pacientii sai.

Ultimul episod din saga cinematografica dedicata personajului Skywalker - "Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker" - va avea premiera la 20 decembrie, insa pacientul, fan al seriei, ar putea sa nu traiasca pentru a o vedea.

''Puteti ajuta? Avem un pacient care este un imens fan #StarWars. Din pacate, timpul nu este de partea lui pentru 20 decembrie. Dorinta lui este sa vada ultimul film Star Wars #RiseOfSkywalker impreuna cu fiul sau mic. Daca stiti persoane care ar putea face ca acest lucru sa se intample va rugam sa le transmiteti'', au scris pe Twitter reprezentantii centrului.

Printre utilizatorii retelei de socializare care au raspuns s-a numarat chiar actorul Mark Hamill care joaca in ''Star Wars''. ''Contactati Disney. Ei sunt singurii care pot face acest lucru. Mult noroc!'', a scris vedeta.

Directorul executiv al companiei Walt Disney, Robert Iger, a intervenit a doua zi. ''Va rog sa furnizati detaliile necesare si cu siguranta vom incerca'', a scris el. Ulterior, Iger a confirmat ca vizionarea in avans va avea loc.

''Cu prilejul Zilei Recunostintei, Disney este recunoscatoare ca poate impartasi #TheRiseOfSkywalker cu un pacient si familia sa la RowansHospice. Fie ca forta sa fie cu voi si cu noi toti!'', a scris directorul companiei.

O reprezentanta a centrului de ingrijiri medicale, Lisa Davies, a declarat: ''Am ramas fara cuvinte. Nu putem multumi indeajuns Disney pentru confirmarea faptului ca vor putea prezenta filmul pentru a indeplini dorinta pacientului nostru''.

Succesul apelului a fost salutat de numerosi utilizatori Twitter, printre acestia numarandu-se Michael Eisner, proprietarul clubului de fotbal Portsmouth FC, fost director executiv Disney. ''Sunt foarte fericit sa vad ca se intampla asa ceva! Intreaga comunitate din Portsmouth de pe coasta de sud a Angliei apreciaza ceea ce a facut Disney'', a scris el.

Citeste si:
Disney a ales o actriță metisă pentru a o interpreta pe Albă ca Zăpada
O actriţă metisă o va...

"Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker" va incheia saga originala "Star Wars", inceputa in 1977, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.