Compania aeriana rusa Aeroflot a anulat marti toate punctele de loialitate unui pasager care a inselat-o cu privire la greutatea pisicii sale, prea grea pentru a calatori in cabina, pe care a inlocuit-o cu un alt animal la imbarcare, informeaza AFP.

Mihail Galin a povestit saptamana trecuta pe Facebook cum motanul sau, Victor, a fost considerat prea greu pentru a fi acceptat in cabina in timpul unei escale la Moscova, in timpul unui zbor din Letonia catre Vladivostok (Extremul Orient rus).

"La cantarire, animalul avea peste 10 kg, o greutate neautorizata in cabina", in conditiile in care limita la Aeroflot este de 8 kg, a explicat tanarul.

Pentru ca nu putea sa-si abandoneze pisica, Galin a amanat plecarea din Moscova si a inceput sa caute o "pisica similara, dar mai usoara".

A doua zi s-a intors la aeroport cu "pisica, cu dublura acesteia si cu proprietarii" si a reusit sa isi faca check-in-ul la clasa business cu pisica sa, dupa ce prezentase dublura la imbarcare.

Pe Facebook, tanarul a postat o poza in compania lui Victor, instalat confortabil in avion, cu un pahar de sampanie alaturi, scrie Agerpres.

Insa, Aeroflot nu a apreciat stratagema tanarului si, dupa ce a apelat la imaginile furnizate de camerele de supraveghere, a dovedit ca Victor a fost inlocuit in timpul imbarcarii "cu un animal similar, cu o greutate de 7 kg".

Drept urmare, Aeroflot a luat decizia de a-l elimina pe tanar din programul sau de loialitate, anulandu-i toate milele stranse in urma calatoriilor.

Potrivit conturilor sale de pe retelele de socializare, Galin este un calator pasionat, presa rusa sustinand ca acesta adunase 400.000 de mile, echivalentul unor zboruri in valoare de mii de euro.

Citeste si:
2.000 de dolari amendă pentru un pasager care transporta ilegal...
2.000 de dolari amendă pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.