Hotarat sa scape de gandacii din gradina sa, un barbat din Brazilia a reusit sa o arunce in aer, noteaza NY Post.

Cesar Schmitz, in varsta de 48 de ani, isi dorea sa distruga un cuib de gandaci din curtea locuintei sale. Fara sa anticipeze prea mult lucrurile, acesta a pus benzina in zona cuibului si a aruncat un chibrit aprins, lucru care a provocat o explozie puternica.

"Sotia mea s-a plans de gandacii care ne invadau gradina. M-a rugat sa le distrug cuibul. Ii este foarte frica de ei si m-a implorat sa le distrug cuibul odata pentru totdeauna", a spus omul, dupa ce dezastrul a fost produs.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe proprietatea barbatului. Desi pamantul din curte a fost aruncat in aer, atat el cat si cainii aflati pe peluza au reusit sa scape fara rani.

Constient de gafa facuta, Cesar Schmitz a incheiat spunand: "Nu ma gandeam ca se poate intampla asa ceva. Din fericire, doar peluza a fost avariata. Daca stateam mai aproape de locul exploziei, puteam sa mor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.