Ducesa de Cambridge si-a facut cont pe Instagram, distribuind celor care o urmaresc fotografii din turul facut de ea si William in Pakistan. Kate Middleton a mentionat implicarea intr-o actiune caritabila printr-o postare emotionanta.

Printul Harry si fratele lui, printul William, au fost ceva mai activi pe social media si inainte, cand au postat mai multe imagini personale pe conturile lor. De curand, Kate si-a deschis si ea cont pe reteaua de socializare, iar prima ei postare este una care reaminteste de problemele copiilor vulnerabili, scrie Elle.ro

In textul care insoteste imaginile care ii surprinde pe cei doi, ducele si ducesa de Cambridge, intr-o vizita la un internat, Kate care s-a semnat Catherine, a scris: "Comunitatea din SOS Village este construita in jurul familiei si cea mai buna familie pe care ti-o poti imagina este acolo unde toata lumea se reuneste sa manance, sa iubeasca si sa isi protejeze copiii. Acesti copii vulnerabili, multi dintre ei care au trecut prin experiente traumatizante, sunt hraniti in acest mediu atent si sunt capabili sa formeze relatii de calitate, de care au nevoie disperata”.

Cuplul regal a ajuns pentru a doua oara in cadrul acestei organizatii. Au petrecut noaptea la Lahore dupa ce avionul lor nu a putut ateriza in Islamabad, din cauza unei furtuni violente.

Scopul organizatiei este sa formeze familii pentru 150 de copii aflati in internat, adusi aici in urma unui incident. Cuplul a primit din partea copiilor de la centru bratari ale prieteniei, William spunand ca nu o va mai da jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.