Dupa ce mai multi pasageri s-au luat la bataie in timpul zborului, un avion care se indrepta spre Tenerife a aterizat de urgenta in Portugalia, informeaza Fox News.

La putin timp de la decolarea de pe aeroportul din Manchester a izbucnit un conflict.

Martorii relteaza ca patru pasageri s-au luat la bataie, membrii echipajului fiind nevoiti sa il mute pe unul dintre intr-un loc mai indepartat.

Masura nu s-a dovedit a fi una eficienta, intrucat barbatul s-a intors in spatele aeronavei pentru a continua disputa inceputa cu ceilalati calatori, potrivit stirileprotv.ro.

“Au inceput din nou, iar pasagerii au intervenit sa ii calmeze. O femeie statea in calea lor si au scuipat-o in ochi. A fost dezgustator”, a povestit un martor.

Se pare ca incercarile celorlati calatori si ale unei stewardese de a-i mai calma pe pasagerii furiosi au fost zadarnice, astfel ca s-a luat decizia de a se ateriza la Faro, in Portugalia. In loc sa linisteasca spiritele, vestea a inrautatit situatia, un alt grup de barbati incepand sa se certe cu echipajul de bord, riscand chiar sa se ia la bataie cu celalalt grup agresiv.

De indata ce s-a aterizat, sapte barbati au fost escortati de catre autoritat de la bordul avionului.

Reprezentantii companiei aeriene nu au mentionat daca s-au efectuat arestari.

Vezi video aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.