Un american s-a inecat in timp ce isi cerea iubita in casatorie sub apa, in zona unei insule paradisiace din Tanzania, relateaza AFP care citeaza un anunt facut duminica de hotelul de lux unde era cazat cuplul.

Femeia, Kenesha Antoine, a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu iubitul sau, Steven Weber, care i-a cerut mana la fereastra dormitorului lor subacvatic din complexul hotelier de lux Manta din Zanzibar.

In inregistrarea video, Steven Weber poate fi vazut purtand masca si labe de scafandru in timp ce inoata la fereastra dormitorului unde afiseaza o scrisoare redactata de mana: "Nu pot sa-mi tin respiratia suficient de mult timp pentru a-ti spune tot ce iubesc la tine, insa tot ce imi place la tine iubesc mai mult cu fiecare zi. Vrei sa fii sotia mea, sa te casatoresti cu mine?"

Tanarul a scos apoi o cutiuta care continea un inel, timp in care Kenesha Antoine striga de bucurie si filma momentul.

Nu au fost stabilite cu exactitate circumstantele mortii tanarului pe insula Pemba, o populara destinatie turistica in special pentru cuplurile aflate in luna de miere.

"Nu ai revenit din adancuri, nu ai putut auzi raspunsul meu 'Da! Da! De un milion de ori, da, vreau sa ma casatoresc cu tine!''', a scris Kenesha Antoine vineri intr-un mesaj care confirma moartea iubitului sau.

"Nu vom putea sarbatori inceputul vietii noastre impreuna deoarece cea mai frumoasa zi din viata noastra a devenit cea mai urata, cea mai cruda soarta posibila", a scris Kenesha Antoine.

Directorul complexului Manta, Matthew Saus, a confirmat duminica, intr-un e-mail transmis AFP, ca un "client s-a inecat in mod tragic, joi, dupa ce s-a scufundat singur in exteriorul camerei subacvatice".

"Politia locala din Zanzibar investigheaza acest incident", a adaugat Saus, potrivit Agerpres.

Cuplul era cazat in "camera subacvatica" a hotelului, o structura plutitoare cu tarife de 1.700 de dolari pe noapte (1.500 euro), unde patul este inconjurat de ferestre cu vedere la apele limpezi ale oceanului.

Citeste si:
Un bărbat a câștigat la loto, dar s-a înecat cu biletul norocos în...
Un bărbat a câștigat la loto,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.