Un bărbat din Michigan, SUA, a câștigat 45.000 de dolari la un joc de loterie, dar s-a înecat cu biletul norocos în buzunar, înainte să apuce să încaseze banii. Polițiștii l-au găsit fără suflare pe plajă.

Un bărbat din SUA a câștigat la loto, apoi s-a înecat cu biletul norocos în buzunar

Gregory Jarvis, în vârstă de 57 de ani, a câștigat jackpot-ul în timp ce se afla la un han din Caseville, în 13 septembrie. Coproprietarul hanului Club Keno The Jack, Dawn Talaski, a declarat: „Era un tip foarte simpatic, venea aici în fiecare zi. Cineva a zis că tocmai câștigase jackpot-ul și l-a întrebat dacă nu cumva el este norocosul. Era foarte încântat”.

Talaski a spus că Jarvis s-a întors la han o săptămână mai târziu și a cumpărat runde de băuturi pentru cei prezenți la bar, deși încă nu-și încasase banii. Proprietara afacerii a afirmat că a devenit îngrijorată când Jarvis nu a mai apărut ca de obicei.

„Uneori, el lucrează în nord, nu a fost aici toată săptămână și am crezut că ceva nu este în regulă”, a spus femeia.

A fost găsit mort pe plajă

Ea a adăugat că și șeful lui Jarvis s-a prezentat la bar pentru a întreba de el, deoarece absentase de la muncă. Vineri, un rezident al unei plaje private a alertat autoritățile că în apă se află un cadavru. Poliția a transmis că este vorba despre Jarvis.

„Luăm în calcul că bărbatul își lega barca, a alunecat și a căzut, s-a lovit la cap și a murit în apă”, au transmis oamenii legii, potrivit nypost.com.

„Plănuia să încaseze banii și să meargă să-și viziteze tatăl și sora în Carolina de Nord”, a afirmat Talaski.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.