Un caine neglijat de fostul stapan a primit o a doua sansa, dupa de stapanul ei a murit. O intreaga echipa medicala s-a implicat in tratarea acestuia.


Catelusa Ellie Mae a ajuns la un cabinet veterinar intr-o stare deplorabila: bolnava si acoperita de peste 5 kilograme de blana incalcita si murdara, urat mirositoare.

Veterinarii au avut de-a face unul dintre cele mai complicate cazuri de acest gen, noteaza Bored Panda. Ingrijirea de care a avut parte catelusa i-a schimbat nu doar infatisarea, ci i-a salvat viata.

Animalul fusese adus intr-o ladita de transport, pentru ca nu se putea deplasa sau misca singur. El a fost gasit in casa stapanului sau, care murise, de cei trimisi sa curete locuinta. Catelusa are mai multe probleme de sanatate, unele dintre ele puse pe seama faptul ca nu a mai putut sa isi foloseasca muschii, urmand ca afectiunile sa fie tratate pe parcurs.

Intreaga procedura de indepartare a blanii a durat cinci ore. La doua saptamani de la interventie, catelusa este complet schimbata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.