Un barbat in varsta a decedat intr-un accident de bicicleta dupa ce a incercat sa scape de o cotofana care s-a napustit asupra lui, intr-o regiune aflata la sud de Sydney, a anuntat luni politia, citata de DPA.

Biciclistul in varsta de 76 de ani a virat in afara carosabilului dupa ce a fost atacat de o pasare, a indicat politia intr-un comunicat citand persoane care au asistat la accidentul produs duminica dimineata.

''Barbatul s-a lovit apoi de un stalp al gardului si a cazut suferind leziuni grave la cap'', se arata in comunicat.

Victima, care se afla in stare critica, a fost transportata pe calea aerului la un spital, insa ulterior a decedat, scrie Agerpres.

Politia din Wollongong, al treilea oras ca marime din statul australian Noul Wales de Sud, investigheaza acest incident.

Debutul primaverii australe coincide cu ''sezonul cotofenelor''. In aceasta perioada, cotofenele devin deosebit de agresive in timp ce isi apara ouale si puii sunt din cuiburi si se intampla deseori sa atace oameni, noteaza DPA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.