Președintele Parlamentului European, David Sassoli, sustine ca sunt necesare masuri mai eficiente pentru prevenirea crimelor si altor violente contra femeilor, reactionand pe retelele de socializare cu privire la cazul din Caracal, noteaza hotnews.ro.

"Apelul in van al Alexandrei Macesanu (15 ani) la serviciile de urgenta a intristat si socat intreaga Europa. In centrul tuturor eforturilor noastre institutionale si politice trebuie sa se afle politici mai eficiente impotriva uciderii femeilor si violentei contra femeilor", a scris el pe Twitter.

"A auzi vocea Alexandrei Macesanu, in varsta de 15 ani, care cere in zadar ajutor la numarul de urgenta ingrozeste nu numai Romania, ci intreaga Europa. Punerea in aplicare a unor politici mai eficiente impotriva feminicidului si impotriva violentei asupra femeilor trebuie sa fie din ce in ce mai mult in centrul actiunii politice si institutionale europene. In numele Alexandrei, si a tuturor victimelor!", a mentionat si pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.