Lantul de magazine cu amanuntul FamilyMart din Japonia si-a cerut scuze dupa ce o inregistrare video cu sobolani care ar fi invadat una dintre unitatile sale din Tokyo a devenit virala pe retelele de socializare, relateaza miercuri Reuters.

In inregistrarea video publicata pe YouTube si Twitter se pot observa in interiorul unui magazin din cartierul Shibuya din Tokyo cel putin sase sobolani. Unele dintre rozatoare coboara de pe rafturile cu alimente congelate si se plimba printre raioane.

Reuters precizeaza ca nu a reusit sa verifice in mod independent autenticitatea inregistrarii video.

Postul public NHK a anuntat ca inregistrarea video a fost vizualizata de peste 5 milioane de ori.

''Ne cerem scuze pentru ca v-am facut sa va simtiti inconfortabil", a declarat FamilyMart intr-un comunicat publicat pe site-ul sau despre inregistrarea video cu sobolani.

''Tratam cu seriozitate acest caz'', se arata in comunicatul companiei in care se adauga faptul ca functionarea unitatii respective a fost intrerupta temporar pe timpul anchetei, incepand de luni, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.