Angajatii de la linia de sortare a unui centru de reciclare din California au reusit sa recupereze circa 23.000 de dolari aruncati din greseala la gunoi intr-o cutie de pantofi, relateaza UPI luni.

Un barbat din Ashland, Oregon, a contactat compania Recology din Humboldt pentru a anunta ca a aruncat la gunoi o cutie de pantofi in care avea o suma importanta de bani economisiti. El si-a dat seama prea tarziu de greseala facuta, dupa ce deseurile au fost trimise la centrul de sortare din California.

Recology a declarat ca angajatii de la linia de sortare au fost rugati sa se uite dupa o cutie de pantofi, insa reprezentantii companiei au recunoscut ca li s-a parut putin probabil ca obiectul sa fie observat printre cele cateva mii de kilograme de deseuri reciclabile, scrie Agerpres.

Directorul general al Centrului de Recuperare din cadrul Recology, Linda Wise, a declarat ca un lucrator a observat vineri cutia de pantofi pe linia de sortare. Potrivit acesteia, angajatii au fost surprinsi sa descopere ca in cutie se aflau 22.940 de dolari din suma initiala, 320 de dolari nefiind recuperati.

Barbatul si familia sa au vizitat saptamana aceasta centrul de reciclare pentru a-si recupera banii considerati pierduti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.