Trei turisti francezi cu varste de aproximativ 20 de ani au fost amendati cu 100 de euro (112 dolari) fiecare dupa ce si-au parcat bicicletele in centrul Venetiei, au informat duminica autoritatile municipale, potrivit DPA.

Cei trei barbati au fost sanctionati sambata de politia locala dupa ce si-au lasat bicicletele pe o strada laterala in cartierul Cannareggio, potrivit unui comunicat al autoritatilor.

Venetia, un oras invadat de turisti, a adoptat reguli stricte de conduita pentru centrul orasului. Printre altele, este interzis mersul pe biciclete, inotul in canalele orasului si organizarea picnicurilor pe strada.

Vineri, doi excursionisti germani din Berlin au fost amendati cu o suma totala de 950 de euro dupa ce au incalzit cafea cu ajutorul unui aragaz de voiaj pe treptele celebrului pod Rialto, scrie Agerpres.

Sanctiunile autoritatilor nu-i vizeaza doar pe turisti: sambata, politistii locali au emis un ordin de expulzare pentru un barbat roman care statea intins pe asfalt, cersind bani.

Citeste si: Doi turisti, amendati cu 950 de euro in Venetia, dupa ce si-au facut o cafea la baza podului Rialto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.