Huiduieli au putut fi auzite duminica in timp ce presedintele francez Emmanuel Macron se deplasa in masina pe bulevardul Champs-Elysees, inaintea paradei militare din Paris, de Ziua Nationala a Frantei, informeaza dpa.

Postul public de televiziune France 2 a informat ca intre 20 si 50 de protestatari aflati in multimea de privitori au inceput sa huiduie la trecerea coloanei prezidentiale.

Unii dintre cei prezenti au eliberat baloane galbene, simboluri ale miscarii de protest "vestele galbene", a mai transmis France 2.

Cancelarul german Angela Merkel si lideri europeni din Belgia, Estonia, Finlanda, Olanda si Portugalia vor fi oaspeti de onoare duminica, la Paris, de Ziua Nationala a Frantei, unde urmeaza sa ia parte la traditionala parada militara de pe Champs-Elysée pentru a intari ideea cooperarii europene in domeniul apararii, informeaza Agerpres.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.